Nu esti logat

Intra in cont
Produse
+4 072 008 4444 +4 072 008 4444

Despre Salvie

Vindecare, meditație și purificare cu salvie alba. Betisoare parfumate premium pentru casă

  Salvie alba se folosea în vechi ritualuri de purificare practicate de nativii americani. Metoda de fumegație cu salvie alba presupune arderea unui pachet sau frunze uscate de salvie alba și lemn salvie pentru a purifica spațiile de locuit și oamenii. Fumul reînnoiește și curăță metaforic corpul, mintea și spiritul.
  Vindecătorii, practicanții de feng shui și orice persoană care dorește să facă un ritual de liniște pentru minte, să practice o ședință de meditație, poate alege această practică, folosind salvie alba. Atunci când se aprinde lemn salvie se creează o baie de fum, despre care misticii spun că purifică corpul fizic și spiritul și aduce armonie și echilibru emoțional.
  Eliberează ionii negativi. Cercetările făcute arată că se creează un mediu mai pozitiv, permițând curățarea și conectarea spirituală cu tărâmul spiritual. Unii consideră că arderea de salvie alba eliberează mirosurile și vibrațiile în aer, înlocuind energiile negative cu proprietățile vindecătoare.

  Salvie alba puteți găsi la e-palosanto.ro. Ea este renumită pentru caracteristicile sale de curățare, purificare și protecție. Salvie alba, cunoscută sub denumirea latinească de salvia apiana este originală din California, este recoltată din zonele sălbatice. Se găsește cu precădere în ecosistemele deșertice înalte, în zona Mountain West.
  Frunzele proaspete de salvie alba atunci când sunt frecate între degetul mare și arătător dau un miros răcoritor și revigorant. Nativii americani au folosit salvie alba și lemn salvie în timpul ritualurilor și ceremoniilor pentru capacitatea lor de a scăpa de energiile și vibrațiile negative.
  Cel mai frecvent ritual de ardere pentru salvie alba este cunoscut sub numele de smudging. Betisoare parfumate premium din salvie alba curăță spațiul de influențele negative și, de asemenea, se crede că ajută foarte mult concentrarea. Acest parfum de salvie alba este folosit pentru ritualuri, înainte de ceremonii, pentru relaxare, în mai multe culturi de pe mai multe continente.

Afumarea casei cu betisoare parfumate premium

  Betisoare parfumate premium au un parfum care persistă mult timp după ce au fost aprinse. Betisoare parfumate premium sunt realizate manual pentru a difuza un parfum fascinant, care persistă mai mul timp și vă lasă vrăjiți de mirosul său. Betisoare parfumate premium creează un cadru perfect pentru orice ritual de purificare, saupot fi folosite acasă pentru a parfuma fiecare încăpere a casei.
  Betisoare parfumate premium sunt folosite, de asemenea, în timpul ședințelor de meditație. Amestecurile folosite sunt produse naturale. Toate ingredientele sunt amestecate împreună în proporții precise care eliberează un parfum care lasă fiecare persoană să își păstreze calmul și îi permite să se relaxeze.
  Batisoare parfumate premium pot fi folosite ca dezinfectanți organici care alungă insectele. Acestea pot fi folosite în scopurile de zi cu zi ale casei, în birouri, magazine, în timpul rugăciunilor zilnice, în ședințele de meditație, la clasele de yoga.

Ritualuri de curățare și purificare cu salvie alba

  Salvie alba puteți folosi, de asemenea, în orice situație în care simțiți nevoie de a avea un parfum plăcut în casă, dar și un aer purificat. Betisoare parfumate premium au un miros frumos natural atunci când sunt arse.
  Folosiți salvie alba pentru aromaterapie înainte de fiecare ședință de meditație. Parfumul eliberat de salvie alba o să vă curețe energiile negative și veți simți o legătură spirituală în interiorul corpului. Acest lucru vă va calma stările de stres și vă va îmbogăți concentrarea mentală. De sute de ani, salvie alba a fost arsă în toată lumea pentru ceremonii sacre.
  Se spune că salvie alba are beneficii vindecătoare, cum ar fi curățarea, purificarea și protejarea persoanei care o folosește. Salvie alba este folosită în ceremoniile antice pentru a alunga energiile negative și a oferi protecție, binecuvântare și curățarea oricărei persoane care simte fumul de salvie alba.

Cum să purificați aerul din casă cu betisoare parfumate premium din salvie alba

  Betisoare parfumate premium sunt folosite și pentru beneficille lor psihologice, cum ar fi calmarea stării de spirit. Betisoare parfumate premium sunt utilizate pe scară largă pentru a face activitățile de rutină zilnică mai încântătoare, pentru o mai bună concentrare în timpul meditației, pentru conexiunea spirituală în timp ce se roagă. Până acum mulți dintre noi au folosit betisoare parfumate premiun din salvie alba, dar nu cunosc beneficiile sale psihologice, cum ar fi calmarea stării noastre de spirit.
  Betisoare parfumate premium sunt utilizate pe scară largă pentru a face orice zi mai încântătoare. Dar știați că betisoare parfumate premium din salvie alba pot fi folosite pentru a purifica aerul dintr-o încăpere a casei? Multe studii au dovedit puterile antibacteriene pe care le are salvie alba. Se știe că bacteriile reduse din aer dezinfectează și în același timp purifică aerul și menține aceleași niveluri de puritate timp de 24 de ore.

Betisoare parfumate premium din lemn salvie pentru eliminarea energiilor negative

  Betisoare parfumate premium din lemn salvie sunt realizate manual pentru a difuza un parfum fascinant, care persistă mai mult timp și vă lasă vrăjit de puritatea sa. În afară de parfumul său, betisoare parfumate premiun din lemn salvie acționează foarte bine în orele de meditație. Ele facilitează trecerea la purificarea naturală a aerului.
  Ingredientele naturale amestecate împreună în proporții egale eliberează un parfum care lasă pe toată lumea să se simtă calmă și relaxată. De asemenea, acționează ca dezinfectant organic care alungă insectele din casă.
  Un sfat util pentru arderea unor betisoare parfumate premium este să nu se lase niciodată un lemn salvie să ardă în întregime. După ce s-a aprins lemnul, lăsați flacăra puțin timp să ardă, apoi suflați pentru a o stinge. Astfel o să elibereze mai mult fum. Fumul produs de betisoare parfumate premium alungă energiile negative.

  Închideți ferestrele și ușile zonei din casă pe care alegeți să o purificați un salvie alba. Porniți întotdeauna de la un colț al camerei și înaintați ușor cu fumul produs de salvie alba până spre tavan. Pentru ferestre suflați fumul în toate cele patru colțuri. Pentru camerele în care se află dulapuri cu haine, deschideți ușile și îndreptați fumul de salvie alba în dulap. Lăsați fumul să pătrundă în toată casa și lăsați totul închis câteva minute.
  După aceea deschideți toate ferestrele și ușile pentru a elibera energiile negative. Salvie alba este folosită și pentru curățarea spirituală și beneficiile pe care le are pentru sănătate. Este cunoscută, de asemenea, pentru proprietățile sale medicinale vechi de secole. Are proprietăți extraordinare antioxidante și antiinflamatoare care are grijă de sănătate și previne infecțiile. Acționează ca un stimulent și este uneori folosită pentru a trata problemele digestive.

  Salvie alba este folosită și pentru a calma stările de stres. Pentru a ridica moralul. În urma unui studiu făcut la o universitate din America, s-a constatat că salvie alba este bogată în compuși care activează anumiți receptori din creier. Acești receptori sunt responsabili de creșterea nivelului stării de spirit, reducerea stresului și chiar ameliorarea durerii.
  Fumul difuzat o dată cu arderea de salvie alba a fost folosit în mod tradițional pentru a proteja împotriva negativității care poate interfera cu perioadele de somn. Salvia are compuși care ar putea ajuta persoanele care au probleme cu insomniile. Salvie alba este folosită astfel pentru îmbunătățirea somnului și calmarea anxietății.
  Pe lângă disiparea energiei negative, îmbunătățirea stării de spirit și întărirea intuiției, folosirea de salvie alba îmbunătățește memoria și concentrarea. Purificați casa și pe exterior cu salvie alba. Faceți ceea ce simțiți că este util fiecăruia dintre voi și urmați-vă intuiția.

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs