din 2002 din 2002

Informati Livrare

 

PLATĂ ȘI LIVRARE

Comanda minimă pe site-ul nostru este 45 lei. (fara transport inclus)

Modalitate de plată și transport:


Curier Rapid National (livrare în 24-72 ore) *)
- plata ramburs / card - 15 lei pentru comenzi între  45 și 99,99 lei
- plata ramburs / card -   7 lei pentru comenzi între 100 și 199,99 lei
- plata ramburs / card - GRATUIT pentru comenzi peste 200 lei
 

Curier Rapid Bucuresti si zona metropolitana (livrare în 24-72 ore) *)
- plata ramburs / card - 12 lei pentru comenzi între 45 și 99,99 lei

- plata ramburs / card -   4 lei pentru comenzi între 100 și 199,99 lei
- plata ramburs / card - GRATUIT pentru comenzi peste 200 lei

 

*) comenzile plasate pe site, in zilele lucratoare, pana la ora 12:00 se pot onora in aceasi zi, doar daca se confirma telefonic. Comenzile plasate dupa acest intervat, precum si in zilele nelucratoare, se vor procesa in urmatoarea zi lucratoare. Pentru comenzi urgente, va rugam sa sunati la 0720084444, pentru detalii suplimentare! Plasarea unei comenzi intr-o zi lucratoare, pana la ora 12.00, nu implica automat ca aceasta va ajunge la dvs in ziua urmatoare.

 

In acest moment utilizam serviciile unui curier care nu percepe km suplimentari pentru localitati care nu se afla in anumite arii de acoperire.

Prețul comunicat în momentul în care plasați rezervarea nu se modifică pentru comanda plasată.
Pot exista cazuri în care prețurile se pot modifica în funcție de fluctuațiile prețurilor practicate de transportator, însă acestea vor fi actualizate pe site, iar în cazuri excepționale vă vom contacta suplimentar.
Pentru comenzi mai mari de 1000 lei, sau pentru unele comenzi pe care le vom considera incerte, putem solicita o garanție de 10% a plații coletului în avans sau chiar o plata integrala.

Pentru expediții internaționale atât prețul coletului cât și taxele de transport vor fi achitate anticipat. Livrarea se va face prin curier internațional / posta nationala. Vă vom contacta pentru detalii suplimantare.

Reducerile oferite de site-ul nostru sunt următoarele:

comenzi peste 400 lei - 4%
comenzi peste 500 lei - 5%
comenzi peste 600 lei - 6%
comenzi peste 700 lei - 7%
comenzi peste 800 lei - 8%
comenzi peste 900 lei - 9%
comenzi peste 1000 lei - 10%

Pentru comenzi personalizate vă rugăm să ne contactați.
Reducerea va fi aplicată manual de către noi după plasarea comenzii și se va regăsi în valoarea finală de plata. Reducerea va fi comunicată prin email sau telefon.

Pentru unele comenzi pentru care beneficiați de cupon/voucher cadou, reducerile de mai sus nu se aplică, se aplică doar cele din cupon/voucher. Specificați în comandă numărul acestuia.

Expedierea comenzilor se va face între 1-4 zile de la inregistrarea comenzii, fara a lua in considerare zilele libere si zilele de sambata sau duminica.
Pentru expediții urgente vă rugăm să ne contactați. Vom încerca pe cât posibil să onorăm comenzile în aceeasi zi în care le primim. Comenzile plasate în weekend vor fi procesate și expediate începând de luni.