Nu esti logat

Intra in cont
Produse
+4 072 008 4444 +4 072 008 4444

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII
Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor, care reprezintă acordul, exclusiv și definitiv (contractul) între dumneavoastră și www.e-palosanto.com, site care aparține societatii FRULALA INTERNATIONAL SRL, CUI RO31040102, R.C. J40/15119/2012, cu sediul in Bucuresti, sos Fabrica de Glucoza, nr 6-8, bl 12B, ap 65. Punct de lucru: Arad, str Poetului nr 1/C, hala 32, judet Arad. Telefon contact: 0720084444
www.e-palosanto.com își rezervă dreptul, să modifice sau să actualizeze acești termeni și condiții în orice moment, fără a anunța în prealabil. www.e-palosanto.com își rezervă de asemenea dreptul de a adauga sau șterge orice informație a website-ului în orice moment fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe acest website. În cazul în care continuați să utilizăți acest website și după revizuire, înseamnă că ați acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificările survenite.
 DESCRIERE 
www.e-palosanto.com este un magazin on-line care comercializează produse pentru fumigatie, aromaterapie, odorizante camera, betisoare parfumate, arome, lumanari si accesorii pentru fumigatie, atat celor care isi doresc produse pentru aromat locurile unde locuiesc sau lucreaza, cat si celor pasionati de spiritualitate, precum si o gama de produse cu caracter ezoteric, carti, sau simple bijuterii.
 CONFIDENȚIALITATE 
Prin continuarea utilizarii site-ului, precum si abonarea la newsletterul nostru, declarati ca aveti peste 16 ani si sunteti de acord cu politica de confidentialitate si termenii si conditiile afisate. Pentru a putea trimite comenzile și pentru o evidență corectă a acestora, inclusiv fiscala, vom folosi datele cu caracter personal în acest scop (cum ar fi numele dumneavoastră, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, datele societății, CUI, Nr. Registrul Comertului.). Aceste informații însă nu vor fi folosite pentru a vă transmite alte oferte/informații despre serviciile firmei noastre fără acordul dumneavoastră. Aveți optiunea de a furniza unele date personale, pentru a vă creea un cont valabil și pentru a beneficia de serviciile oferite de către noi. Puteti oricand sa va stergeti contul de client din baza noastra de date, in acest caz, datele dvs vor fi stocate doar in facturile fiscale emise de catre societate in termenul legal de pastrare al documentelor contabile.
 OBLIGAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ DE ÎNREGISTRARE
Pentru utilizarea serviciilor, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră. În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.
 SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.
 SECURITATEA MEMBRILOR 
Notă de informare privind protecția datelor personale
 Conform cerințelor Regulamentului European 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date și ale legislatiei in domeniul privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC Frulala International SRL are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastra.
Va informam, ca din momentul in care va creati un cont de utilizator pe site-ul nostru, sau efectuati o comanda fara crearea unui cont de utilizator, datele dvs, respectiv nume, adresa, telefon, sunt disponibile pentru procesarea comenzilor, firma poate transmite datele catre firma de curierat/posta, astfel incat sa se poata efecta livrarea produselor, precum si la emiterea de documente fiscale (facturi, chitante, chitante de ramburs de catre curier/posta, AWB de transport, etc) aceste astecte fiind reglementate de catre Codul Fiscal al Romaniei si legislatia in vigoare.
Firma transmite de asemenea datele dvs catre procesatorii care opereaza plata cu cardul pe site-ul nostru, intr-un mediu securizat si doar in vederea procesarii tranzactiilor respective. Acestia va pot transmite detalii legate de tranzactie, sau va pot contacta in cazul unor procesari nereusite sau pentru diferite aspecte ce tin de buna desfasurare a tranzactiei comerciale, conform Regulamentelor BNR in vigoare si a legislatiei in domeniul bancar. Tranzactiile bancare sunt supuse transmiterilor de date conform Legislatiei din domeniul bancar.
Prin abonarea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu primirea de oferte, cadouri, instiintari despre produsele/serviciile noastre. Va puteti actualiza oricand preferintele in contul dvs de utilizator prin abonare/dezabonare.
Conform legii, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justitiei. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin poștă pe adresa societății noastre, pe adresa contact@cristalesipietre.ro sau formularul de contact de pe site. Va vom informa despre statusul solicitarii.
www.e-palosanto.com conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastră de contact pe care le-ați înregistrat, unele aspectele de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea puteți să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând. Pentru confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră, înregistrarea și autentificarea pe www.e-palosanto.com implică o parolă dată de dumneavoastră asupra căreia nu ne asumăm responsabilitatea.
Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității acestei parole și sunteți în întregime responsabil pentru toate activitățile și taxele ce pot apărea prin utilizarea acesteia. Puteți modifica parola și profilul personal în orice moment. Sunteți de acord să anunțați imediat www.e-palosanto.com de orice inadvertențe în cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizată, improprie sau ilegală a parolei sau a contului sau orice altă problemă de securitate. Este responsabilitatea dumneavoastră să actualizați și să vă asigurați că adresa de poștă electronică la care mesajele sunt trimise este cea corecta. www.e-palosanto.com nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cheltuieli, judecăți, premii, penalități sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei secțiuni. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că orice utilizator autorizat al contului dumneavoastră a citit termenii și conditiile prezentului acord și întelege că utilizarea de către ei a www.e-palosanto.com se supune acestor termeni și conditii. Sunteti de acord că sunteti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al website-ului de către orice utilizator autorizat și pentru orice consecință ar rezulta din utilizarea necorespunzătoare a website-ului, sau de încălcarea acordului de către o astfel de persoană.
 Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc., în nici un caz nu vor fi furnizate unei terțe părți.
 Frauda si drepturi necuvenite
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.e-palosanto.com, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.e-palosanto.com va fi considerată o  tentativă de fraudare a site-ului www.e-palosanto.com și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt. De asemenea, orice discount sau reducere de care nu aveti dreptul, calculata eronat sau in mod intentionat gresit, trebuie returnata. In cazul unor erori tehnice sau din diferite motive, un discount calculat in comanda plasata poate fi anulat de catre furnizor fara o notificare prealabila.
 PLATĂ ȘI LIVRARE
Comanda minimă pe site-ul nostru este 35 lei. (fara transport inclus)
Modalitate de plată și transport:
Curier Rapid National - Sameday Curier si/sau DPD Curier (livrare în 24-48 ore) *)
- plata ramburs / card - 14,99 lei pentru comenzi între  35 și 149,99 lei
- plata ramburs / card - GRATUIT pentru comenzi peste 150 lei
Curier Rapid Bulgaria si Ungaria (Regional) - DPD Curier (livrare in 48-72 ore) *)
- plata ramburs / card - 25,00 lei pentru comenzi între  35 și 249,99 lei
- plata ramburs / card - GRATUIT pentru comenzi peste 250 lei
Livrari internationale Europa si Restul Lumii:
Rutier Europa DPD Curier
Aviatic Europa si Restul Lumii: FedEx/TNT si/sau DHL
Pretul transportului international Europa si Restul Lumii se comunica clientului dupa plasarea comenzii sau inainte. Plata pretului reprezinta acceptul procesarii comenzii.
Comenzile internationale se achita in avans (produse si transport)
*) comenzile plasate pe site, in zilele lucratoare, pana la ora 12:00 se pot onora in aceasi zi, doar daca se confirma telefonic. Comenzile plasate dupa acest interval, precum si in zilele nelucratoare, se vor procesa in urmatoarea zi lucratoare. Pentru comenzi urgente, va rugam sa sunati la 0720084444, pentru detalii suplimentare! Plasarea unei comenzi intr-o zi lucratoare, pana la ora 12.00, nu implica automat ca aceasta va ajunge la dvs in ziua urmatoare. In perioade aglomerate cum ar fi: Black Friday, Craciun, Sarbatori, evenimente e-commerce, etc. datorita numarului mare de comanzi si a volumului ridicat, inclusiv pentru firmele de curierat, termenul de procesare comenzi si livrare, se va mari cu 1-5 zile peste limita normala de livrare. Depunem eforturi ca toate comenzile sa ajunga la dvs cat mai curand.
În acest moment utilizăm serviciile unui curier care nu percepe kilometri suplimentari pentru localități care nu se află în anumite arii de acoperire.
Prețul comunicat în momentul în care plasați rezervarea nu se modifică pentru comanda plasată.
Pot exista cazuri în care prețurile se pot modifica în funcție de fluctuațiile prețurilor practicate de transportator, însă acestea vor fi actualizate pe site, iar în cazuri excepționale vă vom contacta suplimentar.
Pentru comenzi mai mari de 1000 lei, sau pentru unele comenzi pe care le vom considera incerte, putem solicita o garanție de 10% a plații coletului în avans sau chiar o plata integrala.
Pentru expediții internaționale atât prețul coletului cât și taxele de transport vor fi achitate anticipat. Livrarea se va face prin curier internațional. Vă vom contacta pentru detalii suplimentare.
Penalitati de intarziere: Toate comenzile plasate, vor fi achitate de catre clienti, in functie de modalitatea de plata aleasa: OP, Card, Ramburs curier. Neplata facturii in termenul scadent, ofera furnizorului dreptul sa perceapa penalizari de intarziere de 0.5%/zi intarziere, pana la stingerea totala a datoriei rezultata.
Reducerile oferite de site-ul nostru sunt urmatoarele:
Reducere pentru atingerea pragului valoric al unei comezi:
Oferta Curenta in afara perioadelor promotionale: 
comenzi peste 150 lei - transport gratuit pentru Romania
comenzi peste 250 lei - transport gratuit pentru Bulgaria si Ungaria
comenzi peste 300 lei - transport gratuit si discount 3%
comenzi peste 400 lei - transport gratuit si discount 4%
comenzi peste 500 lei - transport gratuit si discount 5%
comenzi peste 600 lei - transport gratuit si discount 6%
comenzi peste 700 lei - transport gratuit si discount 7%
comenzi peste 800 lei - transport gratuit si discount 8%
comenzi peste 900 lei - transport gratuit si discount 9%
comenzi peste 1000 lei - transport gratuit si discount 10%
Reduceri suplimentare (cu prilejul diferitelor ocazii / promotii): se vor anunta in pagina principala, iar acestea se includ in costul final, confirmat inainte de plasarea comenzii.
Anumite categorii de produse (identificate corespunzator in pagina de oferte - nu beneficiaza de reducerile de mai sus - ex: Cartile)
Reducere pentru diferite metode de plata:
Atunci cand se plateste in avans o comanda, prin OP sau card, exista posibilitate unei reduceri suplimentare calculata automat de catre sistem. Valoarea reducerii, atunci cand se aplica, este stabilita unilateral de catre firma, existand posibilitatea modificarii ei fara nici o notificare prealabila. In acest moment reducerea pentru plata cu cardul bancar este intre 0 - 3%
Reducere de fidelitate:
Pentru acest tip de discount, trebuie sa va inregistrati cu un cont de client pe site, sa va autentificati de fiecare data si sa plasati comenzile prin intermediul contului dvs de client.
Periodic, firma stabileste unilateral conditiile de eligilibiltate pentru fiecare client in parte.
Aceste reduceri sunt stabilite de catre firma (si se pot modifica in functie de rulajul, numarul de comenzi plasate, valoare etc.) atat in sens crescator cat si descrescator.
Nu sunt eligibile pentru acest tip de discount, comenzile sub limita de 200 lei.
Reducerea va fi aplicata si calculata automat de catre sistem in timpul inregistrarii comenzii.
Toate reducerile sunt oferite de catre firma intr-un program de beneficii acordat suplimentar si optional, de aceea, firma poate modifica unilateral, in orice moment beneficiile acordate, in orice mod si in orice fel considera necesar. Firma poate anula orice bonus/discount fara nici o notificare prealabila. In cazul unor neindepliniri de conditii de acordare a bonusurilor / discounturilor sau abateri de la termenii si conditiile afisate, firma poate decide anularea oricaror bonusuri sau discounturi suplimentare acordate (de fidelitate, de valoare, de plata, etc).
Pentru unele comenzi pentru care beneficiati de cupon/voucher cadou, reducerile de mai sus nu se aplica, se aplica doar cele din cupon/voucher. Specificati în comanda numarul acestuia.
In cazul unor deficiente, erori ale sistemului site-ului etc, firma poate decide sa modifice/anuleze acele comenzi plasate eronat si care contin un discount neconform cu cele specificate in termeni si conditii. 
In cazul in care se doreste retur de produse total sau partial, valoarea discountului se scade proportional din valoarea produselor returnate, iar firma poate decide anularea integrala a unui discount acordat, in acest sens, se retine din suma de rambursat catre client, intreaga valoare a discountului acordat (valoare de transport si sau discount).
Expedierea comenzilor se va face între 1-4 zile de la înregistrarea comenzii, fără a lua în considerare zilele libere și zilele de sâmbătă sau duminică.
Pentru expediții urgente vă rugăm să ne contactați. Vom încerca pe cât posibil să onorăm comenzile în aceeași zi în care le primim. Comenzile plasate în weekend vor fi procesate și expediate începând de luni. Plasarea unei comanzi intr-o zi lucratoare, pana la ora 12.00, nu implica automat ca aceasta va ajunge la dvs in ziua urmatoare.
SISTEMUL DE GARANȚII / RETUR
Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta:
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Bunului
Cumpărătorul care își exercită dreptul de denunțare unilaterală a contractului are următoarele obligații:
- Înainte de retur vă rugam să ne contactați și sa completati formularul de retur disponibil pe site apoi să așteptați obținerea confirmării returului.
- Produsele vor fi expediate cu componentele sau accesoriile primite la cumparare, în ambalajul original, în perfectă stare de funcționare, fara a prezenta deficiente. In cazul in care produsul ajunge avariat, nu va putem returna contravaloarea produselor. 
- Toate obiectele trebuie să aibă aspectul identic cu cel avut la primirea lor și după caz, să aibă sigiliile intacte sau să nu prezinte urme care să ateste operațiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor. Valoarea obligațiilor bănești ale furnizorilor față de clienti nu poate depăși valoarea sumelor încasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice sau de alta natura, produsele cărora le lipsesc accesorii. Toate cadourile pe care le-ati primit in legatura cu produsul comandat se vor restitui impreuna cu produsul returnat.
Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului, preluarea va fi refuzata sau refuzat returul.
- Sumele reprezentând contravaloarea returului vor fi transferate către dumneavoastră în maxim 14 zile de la data primirii coletului retur in contul dvs bancar (daca ati platit ramburs) si delocarea sumelor pe card (daca ati facut o plata cu cardul online)
 Va rugam sa aveti in vedere ca taxele de transport vor fi suportate de dvs. in cazul in care expediati coletul printr-un curier ales de dvs. In cazul in ati ales sa trimitem noi curier care sa preia coletul, taxele in acest caz vor fi scazute din sume ce urmeaza a fi returnata. Taxa de returnare este de 14.99 lei.
Adresa pentru retur este Arad, str Poetului nr 1/C, hala 32, jud Arad. Destinatar: Frulala International SRL. Acceptam retur DOAR colete prin curier care le preda la sediul nostru si cu ramburs 0 (zero)
Daca un colet s-a returat din vina dvs exclusiva si cu rea credinta, ne rezervam dreptul de a va bloca contul si a va retrage toate punctele de fidelitate oferite pana in acel moment. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Putem refuza onorarea unei comenzi daca ati avut un comportament necorespunzator, ati refuzat colete in trecut sau ne-ati creat vreun prejudiciu.
GARANTIE 30 ZILE: (conform Ordonanta de Urgenta 140/2021)
Drepturile consumatorilor nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute.
Având în vedere natura produselor de decorațiuni/fashion, acordăm garanții pentru 30 zile de la momentul intrarii in posesia acestora. Orice reparatie la produsele aflate in termen de garantie se va efectua in mod gratuit sau produsul inlocuit, daca se confirma ca un defect de material sau manopera a cauzat deficienta, nu si o utilizare necorespunzatoare sau incalcarea instructiunilor de utilizare. Conform Legii, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor, lovituri, zgarieturi, actiuni mecanice sau de alta natura care au cauzat defectul. Nu ne asumăm responsabilitatea privind calitatea, componenta și proveniența produselor, în schimb facem eforturi ca informațiile, imaginile și toate descrierile să fie făcute cat mai exact, conform facturilor si descrierilor facute de furnizori. Imaginea produselor este cu titlu de prezentare (cu exceptia produselor unicat), ceea ce inseamna ca veti primi un produs asemanator, iar nuanta, culoarea, marimea, pot avea mici diferente avand in vedere coloristica si multitudinea culorilor produselor oferite. Va rugam sa aveti in vedere si faptul ca un aparat foto, nu va reproduse in totalitatea culoarea si nuantele unui produs. Avand in vedere ca prin natura bijuteriilor, se pot folosi printre componente si aliaje metalice, sticla, plastic, lemn, gute elastice pentru insirat, ate, snururi de silicon etc, bijuteria poate fi complexa. Unele produse pot fi sintetice și nu naturale, iar această informație poate să nu fie prezentă în descrierea produsului. Unele produse pot prezenta nuantari de culoare, ca urmare a folosirii pot prezenta in timp schimbare de culoare, decolorare, ca o componenta normala a uzurii in timp. Pietrele pot prezenta pori, mici imprefectiuni, pot prezenta diferente de taiere, de nuanta sau apect. Bijuteriile se vor purta cu grija pentru a nu intra in contact cu substante care le pot altera calitatea. A se evita contactul cu alcool, acetona, diluanti, apa (pentru anumite pietre solubile in apa, cum ar fi sarea, malachitul) detergent, parfum, suprafete abrazive, ceasul de la mana, alte bijuterii sau obicte care le pot rupe.
Produsele de fumigatie, lumanarile, uleiurile parfumate se folosesc conform normelor de utilizare. Sunt pentru uz extern, nu sunt alimente, nu se vor folosi de persoane cu probleme respiratorii, camerele se vor aerisi dupa utilizare, a se feri de copii, fiti siguri ca focul utilizat sau cenusa produsa nu cade pe suprafete inflamabile, feriti de curentii de aer. Sunteti responsabili de utilizarea lor.  
Produsele personalizate, sau facute pe comanda clientului, nu se pot returna. Produsele desfacute, pe care clientii le considera necorespunzatoare, desi acesta nu au niciun viciu (exemplu: "betisoarul parfumat nu are mirosul dorit", "uleiul parfumat are miros de etc") nu pot fi restituite. Din motive de protecție a sănătății clienților, produse din aceasta gama (cosmetice, uleiuri, geluri) nu pot fi returnate decât dacă nu au fost utilizate, desigilate sau testate. Bijuteriile fantezie purtate, degradate, rupte nu se pot returna. 
COPYRIGHT
Elemente din conținutul website-ului, elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC FRULALA INTERNATIONAL SRL și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
POLITICA DE COOKIE:
Această politică se referă la cookie-urile si la tehnologiile similare folosite, după caz, în website-ul operat de S.C. FRULALA INTERNATIONAL SRL, cu sediul social în Bucuresti, sos Fabrica de Glucoza, nr. 6-8, sector 2, (denumită în continuare www.e-palosanto.com).
Ce este un cookie?
Un cookie este un fișier text de mici dimenisiuni, format din litere si numere, care conține informații descărcate pe dispozitivul dvs. atunci când vizitați (pentru prima dată) un site web. Cookie-ul se instaleaza prin solicitarea utilizatorului de a se conecta pe serverul unde este gazduit e-palosanto.com sau alt site tert si au ca rol recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului într-un mod relevant, adaptat optiunilor sale,functionarea site-ului, scop publicitar, analiza comportamentului unui vizitator pe site. Cookie-urile sunt utile deoarece permit unui site web să recunoască un dispozitiv și vă oferă o experiență mai eficientă și personalizată.
Cookie-urile ofera utilizatorului o experianta mai placuta de vizitare online, de salvare a preferintelor sale, atat in materie de cumparaturi cat si de confidentialitate, fara a permite identificarea personală a utilizatorului. Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setări sau preferinte stabilite de către utilizatorii acestei pagini de internet, cum ar fi: facilitatea accesului in contul de utilizator, limba, moneda, postarea de anunturi, mesaje catre site, solicitare de informatii. 
Cookie-urile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text, nu sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu pot auto-rula, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. 
Ce cookie-uri folosim si care este durata lor de viata?
www.e-palosanto.com folosește atât cookie-uri proprietare cât și cookie-uri terțe, fixe si de sesiune.
Cookie-urile proprietare sunt cookie-uri utilizate de www.e-palosanto.com când vizitați site-ul și sunt de tipul:
Cookie-urile tehnice sunt necesare pentru funcționarea corectă a site-ului. Acestea vă permit să navigați între diferite secțiuni ale site-ului web și să utilizați funcții specifice astfel cum sunt ele categorisite in site.
Cookie-urile de sesiune sunt cookie-uri temporare care vă permit să navigați simplu și rapid pe site.
Cookie-urile funcționale permit funcționarea corectă a site-ului web și îi permit acestuia să țină minte opțiunile dvs. (de ex. Cosul de Cumparaturi, moneda, limba). Sunt functii care permit utilizatorului ca la o viitoare vizita pe site, preferintele sa ii fie salvate si sa nu reia procedura de salvare a preferintelor.
Cookie-urile terțe si de performanta sunt module cookie care sunt utilizate de www.e-palosanto.com când vizitați site-ul, respectiv:
Cookie-urile de performanță (Google Analytics): colectează informații anonime și centralizate despre comportamentul dumneavoastră online (tipul de browser, adresa IP, sistemul de operare utilizat, numele domeniului site-ului pe care l-ați vizitat și momentul părăsirii site-ului, data și ora la care ați vizitat un site web, etc.) în scopuri statistice și pentru generarea profilurilor vizitatorilor.
Cookie-urile pe care la folosim nu colectează date care să vă dezvăluie identitatea, de aceea, nu vă putem identifica cu ajutorul lor. Site-urile noastre web pot conține link-uri si către alte site-uri web care nu sunt administrate de www.e-palosanto.com (conținut terț, linkuri și plug-in-uri) de aceea nu ne asumăm responsabilitatea pentru practicile de confidențialitate aplicate de aceste site-uri web. In completarea lor, procesatorii de carduri cu care avem incheiate acorduri de plati online (Libra Internet Bank, Romcard) folosesc tehnologiile lor securizate.
Cum vă exprimați acordul?
Când vizitați pentru prima dată site-ul, veti regasi în partea de jos a ecranului un banner cu un mesaj despre cookie. Dacă apasati butonul „Accept cookie-urile” sau continuați să vizitați site-ul, atunci vă exprimați acordul implicit pentru utilizarea cookie-urilor conform prezentei politici de utilizare a cookie-urilor, cu excepția cazului în care v-ați setat browserul astfel încât să respingă cookie-urile.
Cum respingeți cookie-urile? 
Puteți să vă retrageți în orice moment acordul ștergând cookie-urile din browser. Acest lucru nu inseamna ca nu veti mai primi reclame publicitare, insa continutul lor nu va mai tine seama de preferintele utilizatorului.
Aceste setări se găsesc de obicei în meniul "opțiuni" sau "preferințe" din browser. Accesați opțiunea "Ajutor" sau "Help" din browser pentru mai multe detalii. Puteți schimba în orice moment setările browserului.
Daca browserul utilizatorului blocheaza cookie-urile, atunci pot exista refuzuri din partea site-ului de a procesa plati online sau de autentificare in contul de utilizator sau modificari.
LIMITĂRI DE RESPONSABILITATE 
www.e-palosanto.com va face toate eforturile pentru a asigura acuratețea și încrederea în website-ul nostru și noi vom încerca să corectam erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Cu toate acestea, www.e-palosanto.com nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate de dumneavoastră sau de alți membri înregistrați.
Nu vom fi responsabili în fața niciunei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.
De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi. Dacă considerați că orice material de pe acest site, postat de www.e-palosanto.com sau de altcineva, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactați pentru detalii la contact@cristalesipietre.ro  astfel încât să putem lua o decizie în cunoștință de cauză.
Informațiile terapeutice cu privire la cristale/pietre/zodii etc nu au rolul de a vă schimba sau întrerupe un tratament medical recomandat de medicul dumneavoastră. Prin urmare vă rugăm să nu întrerupeți acest tratament.
Orice informație publicată pe site este menită să vă ofere o imagine de ansamblu asupra posibilelor efecte ale cristalelor asupra dumneavoastră. Responsabilitatea folosirii informațiilor și a cristalelor vă apartine în totalitate, iar www.e-palosanto.com nu poate fi facut responsabil pentru acest aspect.
În cazul în care informațiile furnizate de client în formularul de comandă sau în cursul schimbului de mesaje dintre noi, sunt incorecte, incomplete și comanda nu ajunge la destinație, va trebui să suportați toate costurile legate de transport. Avem dreptul de a contacta telefonic clientul în vederea confirmării comenzii sau a datelor personale înscrise în comandă.
Nu avem nici o responsabilitate pentru defecțiunile, pagubele sau accidentele rezultate în urma folosirii corespunzătoare sau necorespunzătoare a produselor comandate și cumpărate de la noi, sau nepotrivirea între scopul pentru care a fost cumpărat un produs și funcționalitatea lui. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele alergii ale persoanelor care vor purta produsele cumpărate de la noi.
Există riscul ca fotografia care a stat la baza produsului să nu redea cu acuratete detalii, culori sau nuanțe ale acestuia. În cazul în care clientul nu dorește sau nu poate utiliza produsul din cauza acestor tipuri de neajunsuri, suntem exonerați de răspundere, în sensul solicitării de către client a unor penalizări sau suportarea unor daune morale/materiale.
În situația în care un produs pe care dumneavoastră l-ați comandat nu exista în stoc, aveți posibilitatea de a-l schimba cu unul disponibil. Daca un produs are afisat un pret incorect / eronat / disproportionat fata de valoarea sa normala, avem dreptul de a-l corecta, de a informa clientul si/sau de a refuza livrarea sa. De asemenea ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si/sau de a refuza onorarea unei comenzi in cazul in care exista suspiciuni cu privire la client.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru distrugerea, deteriorarea sau pierderile survenite în timpul transportului până la destinatar, acestea fiind responsabilitatea furnizorului de servicii postale.
Nu suntem responsabili pentru întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/poștei sau din alte motive. Clientul nu poate solicita daune moratorii pentru întârzieri în primirea comenzii.
Magazinul nostru nu se adresează producătorilor de bijuterii prețioase, așadar nu atestăm proveniența sau autenticitatea produselor.
Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela și de a refuza expedierea unor comenzi fără nici o explicatie.
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru o eventuală eroare în care un produs este regăsit într-o categorie de care nu aparține.
Cristaloterapia este un tip de terapie complementara recunoscuta si aprobata de Ministerul Sanatatii Publice conform Legii 118 / Mai 2007, iar dreptul de a practica aceasta terapie este recunoscut legal. Produsele si informatiile oferite au ca scop o terapie complementara si nu inlocuiesc sub nici o forma un tratament alopat. Recomandam sa urmati sfaturile specialistilor licentiati in medicina si sa nu intrerupeti nici un tratament medicamentos prescris de acestia. Dreptul la identitate, libertatea constiintei, libertatea de exprimare, accesul la cultura sunt garantate de constitutie (Art. 6, 29, 30, 33).Site-ul nu-si asuma nici o responsabilitate cu privire la folosirea terapiilor prezentate.
LEGI ȘI JURISDICȚIE
Orice litigiu, controversă sau reclamație rezultată sau relaționată acestui acord, sau încalcarea prevederilor sau anulării acestuia, vor fi soluționate conform legii.
TERMENI DE ÎNTRERUPERE SAU SUSPENDARE 
Acest acord devine efectiv din momentul acceptării sale până în momentul în care este încetat de către www.e-palosanto.com care poate suspenda sau întrerupe utilizarea acestui website fără a anunța în prealabil în cazul în care www.e-palosanto.com consideră că ați încălcat sau nu ați acționat consistent în spiritul termenilor și conditiilor acestui acord. Sunteți de acord că www.e-palsoanto.com nu-și asumă nici un fel de responsabilitate față de dumneavoastră sau orice altă terță persoană pentru orice eventuală încetare a accesului dumneavoastră la acest Serviciu.